ENGAGERAD I

POLITIK

Att påverka


Det finns mycket som jag vill påverka i min närhet och mer. Därför är jag fritidspolitiker i Sundbyberg. Mina uppdrag är ordförande för Centerpartiet Sundbyberg, gruppledare för Centerparitet i Social- och arbetsmarknadsnämnden, 1:e vice ordförande i individutskottet, ledamot i Funktionsrättsrådet och nämndeman Solna Tingrätt. Jag står för en grön, jämlik, social och jordnära liberalism.

SKOGEN

Min ryggmärg


Min energipåfyllning, mitt ursprung, mitt miljöengagemang, min identitet. Just denna bild är från den skogen som står på tillväxt inför nästa generationer. Skog i Värmland, skogsbruk av skogsfinnar med svedjebruk när de kom i slutet av 1600-talet från Savolax i Finland. I dag granåkrar där vi nu är flera som vill ha in lövträd för blandskog. För alla växter och djur och dess överlevnad. Skogsbonde blev jag för några år sedan och det var med stor vördnad. Jag löste min okunskap med 15 p Alternativt skogsbruk på Umeå Universitet. Så otroligt rorligt och lärofullt..

HÄLSA

Att leva


Just nu kör jag yoga på morgonen, ca 20 min efter musik jag samlat på Spotify. IngMarie yoga Testa gärna om du vill har du mina rörelser i bilden.


Annars vill du veta mer om mitt engagemang i patientföreningar, klicka på länken nedan. Eller behöver du en föredragshållare om bemötande inom sjukvården, hör av dig.

Copyright © All Rights Reserved