Uppdrag

 

 

Företagare

Jo jag vet att det inte är en dans på rosor. Ingen semester eller fritid. Det är ett sätt att leva även om det finns saker som behöver ändras t ex som att ensamföretagare ska ha organisationnummer.

Här ingår även min skogsfastighet. Kanske inte alla tänker på att bruka skogsfastighet är ett företagande.

 

 

 

 

 

Liberal

I Sundbyberg är jag ledamot i styrelsen i Liberalerna Sundbyberg, Näringslivskommittén och jag är nämndeman i Solna Tingsrätt.

Frågor som engagerar mig nationellt är infrastruktur frågor som t ex rätten till bredband i hela Sverige. Stora lastbilar på små skogsvägar, behålla grot i skogen och inte göra allt till bränsle för vatten-avrinning men även för alla de över 40 000 arter som lever och växer i våra skogar.

Alla ska ha rätt till sjukvård och den som inte kan erbjudas i Sverige ska erbjudas i det EU-land som kan erbjuda. Förutom att patienterna mår bättre blir sveriges ekonomi bättre när alla arbetar istället för att vara sjukskrivna eller arbetslösa. De motioner jag har lagt till landsmötet hösten 2017 är kring erkännandet av sjukdomen lipödem och behovet av lymfterapeuter samt att de ska utbildas på högskola/universitet.

 

 

 

Styrelseuppdrag

 

Jag är ledamot i:

- Bostadsrätternas fullmäktige

- Rottnerosparkens vänner

 

Jag är ordförande i:

- Mangen fiber

- Lymf S, Patientförening för ödemiker